İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Kavaklı Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstanbul 2023-2024 Okul Sporları Halk Oyunları Geleneksel Düzenlemesiz Dal Yıldızlar İl Dördüncüsü olan Kavaklı Ortaokulu Halk Oyunları Ekip öğrencilerimiz madalya ve belgelerini teslim aldılar.Öğrencilerimizi tebrik ederek öğretmenlerimiz Tuğçe Biçer ve İkram Biçer'e teşekkürler ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen İstiklâl Marşı Okuma Yarışması' nda 1.olan öğrencimiz Zeynep  Sağlam'ı tebrik ederiz.

Mrt

İstanbul 2023-2024 0kul Sporlan Halk Oyunları Geleneksel Düzenlemesiz Dal  İl Dördüncüsü Kavaklı Ortaokulu Halk Oyunları Ekip öğrencilerimizi tebrik eder,  hocamız Tuğçe Biçer'e emekleri için teşekkürler ederiz.

Şbt

Okulumuz rehberlik öğretmeni Mehmet Bozkaya tarafından 8.sınıf  öğrencilerimize yönelik LGS bilgilendirme semineri düzenlendi.Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

İstanbul Okullar Arası Serbest İl  Güreş Şampiyonası'na katılan Kavaklı Ortaokulu Spor Kulübü öğrencilerimizden;

-Muhammet Burak Arslan 80 kiloda 2.

-Atanur Doğan Kalın 48 kiloda 3.

-Yusuf Emin Hafo 30 kiloda 3.

olarak madalyalarını teslim aldılar. Sporcularımızı tebrik eder, antrenörümüz Tarık Özdemir'e emekleri için teşekkürler ederiz.

Şbt

21.02.2024 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda İlçe Milli Eğitim müdürü Mustafa Koç ve İlçe Milli Eğitim şube müdürümüz Alper Bayram ın katılımıyla "En İyi Narkotik Anne Semineri" düzenlendi. Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkürler ederiz.

Şbt

Öğrenci Meclisleri Projesi Kapsamında gerçekleştirdiğimiz okulumuzdan emekli olan  Ayşegül Yurdaay öğretmenimiz,sınıf öğrenci temcilsileri ile bir araya gelerek öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Ögretmenimize tüm emeklerinden ötürü  teşekkürler ederiz.

Şbt

Kavaklı Ortaokulu Spor Kulübü öğrencilerimiz Afyon ilimizde düzenlenen U17 Kadın Serbest Güreş Türkiye şampiyonasında takım halinde Türkiye ikincisi olmuştur. Antrenörümüz Hüseyin Çolakoğlu' na teşekkür eder, sporcularımızı tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz Küçük Kız Futsal Takımımız Beylikdüzü İlçe 1. olarak madalyalarını aldılar. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrikler ederiz.

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında çalışmalar yapılmaktadır.

Atamızı saygı,özlem ve minnetle andık.

Ekm

Cumhuriyetimizin  100. Yılını Coşkuyla Kutladık

Ekm

24 Ekim Salı günü  saat 11.30'da okulumuz Konferans Salonunda okul aile birliği toplantısı yapılacaktır.