İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Kavaklı Ortaokulu

Şbt

Okulumuz Küçük Kız Futsal Takımımız Beylikdüzü İlçe 1. olarak madalyalarını aldılar. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrikler ederiz.

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında çalışmalar yapılmaktadır.

Atamızı saygı,özlem ve minnetle andık.

Cumhuriyetimizin  100. Yılını Coşkuyla Kutladık

Ekm

24 Ekim Salı günü  saat 11.30'da okulumuz Konferans Salonunda okul aile birliği toplantısı yapılacaktır.

Ekm

Kavaklı Ortaokulu Spor Kulübü güreş antremanlarına başladı.

Ekm

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.

Nis

Bilindiği gibi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Kanunun yürürlüğe girmesi, ülkemizde kişisel verilerin korunması alanında yeni bir dönemin başlamasına neden olmuştur. 1 Eylül 2018 tarihli ve 30522 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan MEB Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde yapılan düzenleme ile "Kişisel Verileri Koruma Kulübü" kurulması ve 7 Nisan gününün "Kişisel Verileri Koruma Günü" olarak kutlanması kararlaştırılmıştır.